Ieder jaar proberen wij binnen onze praktijk een stagiaire te begeleiden.
Natuurlijk mag niet iedereen zomaar stage komen lopen, want wij vinden kwaliteit heel belangrijk.
De stagiaire moet een sollicitatiebrief schrijven. Van daaruit wordt gekeken of de stagiaire op gesprek mag komen.
Wanneer er een goede klik, de motivatie om te leren en de wil is, dan mag stagiaire bij ons starten!

Op het moment hebben wij geen stagiaire in onze praktijk.
Wij hebben hier bewust voor gekozen, daar wij nieuwe collega's hebben en het belangrijk vinden dat zij zich de werkwijze van de praktijk eigen maken.
Daarnaast gaan er 2 collega's een opleiding tot Sensorisch Informatieverwerkingstherapeut starten.
Bart van den Berk start in november 2017 met de opleiding starten en zal hiervoor 1 dag in de week met een collega meelopen om de theorie in praktijk te zien en op deze manier de stof sneller eigen maken, zodat hij als volwaardig en ervaren SI-therapeut kan gaan behandelen. Tot die tijd zullen behandelingen op SI-gebied altijd (op de achtergrond) gevolgd worden middels supervisie van een ervaren SI-therapeut uit onze praktijk.

Met het oog op de toekomst en de goede inzet van onze assistent ergotherapeut Lisa Boeijen zal ook Lisa in november 2017 starten met de opleiding tot Sensorisch Informatieverwerkingstherapeut en hiervoor een dag in de week stage komen lopen.
Lisa zal dan in februari toetreden tot ons team als ergotherapeut om de groei van onze praktijk mee uit te bouwen!

Op deze manier houden wij de kwaliteit van de praktijk hoog en kunnen wij volledig vertrouwen op de kwaliteiten van het team.
Middels supervisie en intervisie blijven elkaar uitdagen en inspireren met nieuwe inzichten, waardoor de begeleiding van een ergotherapiestagiaire op dit moment te veel vraagt van het team.