Ieder jaar proberen wij binnen onze praktijk een stagiaire te begeleiden.
Natuurlijk mag niet iedereen zomaar stage komen lopen, want wij vinden kwaliteit heel belangrijk.
De stagiaire moet een sollicitatiebrief schrijven. Van daaruit wordt gekeken of de stagiaire op gesprek mag komen.
Wanneer er een goede klik, de motivatie om te leren en de wil is, dan mag stagiaire bij ons starten!

Op het moment hebben wij een stagiaire in onze praktijk.

 

Noémi stelt zich graag aan jullie voor:

 

Hallo allemaal,


Met enthousiasme mag ik me voorstellen als de stagiaire van Ergotherapiepraktijk De Oplossing. Mijn naam is Noémi Hünneman, 23 jaar en ik woon in Sprang-Capelle. Ja, dat is vlakbij de Efteling waar ik tevens ook mijn bijbaantje heb bij de attractie Raveleijn.

In 2011 ben ik gestart met de opleiding Sport en Beweging/Bewegingsagogiek op het ROC te Tilburg. Tijdens deze studie heb ik onder andere stage gelopen bij: Basisschool Olaf Palme te Drunen, Olympia zwembad te Waalwijk, Revalidatiecentrum Leijpark te Tilburg en Koninklijke Visio de Blauwe Kamer te Utrecht. Ook heb ik hier mijn diploma sportmassage behaald, Madical First Aid, aangepast sporten en Lifegueard.
Na het behalen van mijn opleiding als Bewegingsagoog ben ik in 2015 gestart met de opleiding Ergotherapie aan de HAN te Nijmegen en volg ik nu het laatste jaar. Mijn stage bij Ergotherapieprakijk De Oplossing is hierbij mijn afstudeerstage.

Tijdens mijn opleiding tot Ergotherapeut heb ik ook stage gelopen bij Revalidatiecentrum De Hoogstraat locatie: Mytylschool Ariane de Ranits te Utrecht. Daarnaast heb ik 1 jaar vrijwilligerswerk gedaan bij Gymnia Kids te Waalwijk om meer werkervaring met kinderen te genereren.

In oktober 2018 ben ik 3,5 maand naar Sri Lanka geweest voor mijn scriptie. Daar heb ik gewerkt bij stichting SriLancare Avanthi Devi Girlshome te Anuradhapura en deed ik samen met drie andere aspirant onderzoekers, onderzoek naar de re-integratie in de maatschappij na het wonen in een tehuis. Ik was hierbij betrokken als aspirant onderzoeker en onderzocht de mogelijkheid voor de meisjes in de leeftijd van 14-18 jaar naar passend en betekenisvol werk.

Ik ben een enthousiast, positief en energiek persoon. En naast mijn studie en werk ben ik graag actief met sport bezig, onder de mensen en vind ik terrassen erg gezellig. Ik voetbal bij RWB en heb een passie voor reizen. Zo ben ik onder anderen afgereisd naar Indonesië, Singapore, Hongkong, Maleisië, Sri-Lanka, de Maldiven en staat Thailand deze zomer op de planning.

De kans om stage te kunnen lopen bij Ergotherapiepraktijk De Oplossing heb ik meteen aangepakt en ik heb er onwijs veel zin in! Werken met kinderen geeft mij energie en motivatie om veel van elkaar te kunnen leren. Mijn stage loopt van februari t/m juni 2019 waarbij ik de kans krijg om mezelf verder te ontwikkelen als ergotherapeut en veel ervaring op kan doen. Ik ga voor een fantastische en vooral leerzame tijd met jullie allemaal.

Groetjes, 

Noémi Hünneman