Zoals onze missie aangeeft; wij willen samen het beste uit kinderen naar boven halen!

Samen is veel leuker dan alleenduimen team

Samen sta je sterker

Samen krachten bundelen

Samen geeft aan dat je niet alleen de doelen wil bereiken. Wij zijn (kinder-) ergotherapeut, met veel specialisaties, veel kennis en expertise, maar juist bij ouders ligt de grootste deskundigheid als het gaat om hun kind. Bij leerkrachten ligt de grootste expertise als het gaat om didactische aspecten en het lesgeven aan groepen. Bij collega therapeuten/ andere (para-) medici ligt de expertise op hun vakgebied. Onderling met andere (kinder-) ergotherapeuten valt een heleboel samen te bereiken, van elkaar te leren, samen je vak dragen, kennis te vergroten en meer mogelijk maken.

loesje-samenWij willen graag als praktijk het deel van samen vergroten. Wij willen graag dat meer mensen met ons samen het beste uit kinderen naar boven halen.
In de huidige ontwikkelingen van Passend Onderwijs en de kanteling van jeugdzorg naar de WMO, denken we hierin een goede basis te kunnen bieden.
Gebruik maken van de expertise die een ieder heeft, hulpvraag gericht, bieden wat nodig is, door samen krachten te bundelen en sterk te staan.

Zo creëer je 1 plan voor 1 kind/ 1 gezin, gericht op de participatie en het welbevinden van de kinderen.

We hebben de verschillende modules geschreven en bieden deze aan. Per doelgroep zijn de onderdelen uitgewerkt onder de kopjes die je links in het scherm kunt terugvinden.

Natuurlijk zijn wij bereid om op maat cursussen te leveren. Neem hiervoor contact met ons op via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.