---------------------September--------------------- 

Parkeren Veghel 

Let op, van 17 september tot 24 december 2018 zijn er werkzaamheden aan het HeiligHartplein, parkeerplaatsen bij de praktijk van
Ergotherapie De Oplossing te Veghel. 

-------------------------------------------------------

Onze collega Nicole is gestart met de opleiding Sensorische Informatieverwerking bij 0 tot 2 jarig vanuit Anders Kijken naar Kinderen. Fijn om straks naast Linda een tweede expert op het gebied van het Jonge Kind te hebben.

Deze opleiding zal duren tot eind januari 2019 en hierdoor zal Nicole tussendoor niet aanwezig zijn ivm studiedagen.

 

Onze collega Sebastiaan volgt deze week de opleiding SchoolAMPS, een gestandaardiseerde observatie om de motoriek en het planmatig handelen van een kind in kaart te brengen en te vergelijken met leeftijdsgenoten. Het gaat om een gevalideerde observatie die in de klas wordt opgenomen. Na deze week moet Sebastiaan de geleerde vaardigheden in de praktijk gaan oefenen, alvorens hij definitief de opleiding afrond.

Lindy en Femke hebben deze opleiding al gedaan en het is fijn om straks een extra deskundige in huis te hebben die deze observatie op scholen af kan nemen, zodat we nog concreter en doelgerichter kunnen behandelen.

-------------------------------------------------------

 

Heb jij of je ouders een vraag voor ons, neem dan gerust contact met ons op!

Binnenkort nemen we je mee voor een kijkje in onze praktijk, dus houd onze pagina in de gaten.

 

---------------------Augustus--------------------- 

 Onze collega Linda en haar man Martijn zijn afgelopen maandag 6 augustus trotse ouders geworden van
een prachtige dochter Nora. 

 

Moeder en dochter doen het super!

 Wij wensen hun veel geluk, liefde en gezondheid namens de praktijk.

 

---------------------Juli--------------------- 

Workshops 7 zintuigen

Wij kunnen met trots mededelen dat twee collega's van onze praktijk vanaf heden workshops van 7 zintuigen mee gaan geven. Een mooie stap voor onze collega's en de praktijk!

Benieuwd wie deze collega's zijn en wat de workshop van 7 zintuigen inhoudt?
Klik dan op onderstaande afbeelding voor meer informatie! 

 

 Zomervakantie!

De zomervakantie gaat van start! Gisteren met het hele team en partners een gezellige BBQ om de vakanties in te luiden. 

Linda gaat genieten van haar verlof en als team een mooi poule gemaakt. Wij zijn benieuwd wat het gaat worden en wensen je een heel fijn verlof, geniet ervan. 

Er zijn bijna gedurende de hele vakantie collega’s aanwezig. We draaien 2 weken met achterwacht, zodat ook dan iedereen geholpen kan worden waar nodig!

Wij wensen iedereen een fijne vakantie, geniet ervan en trek er samen lekker op uit: buiten spelen, de bossen in, zwemmen, kliederen met zand en vooral creatief bezig zijn met alles wat je tegenkomt. Soms vissen met een zelf gemaakte hengel, zelf brooddeeg maken en bakken aan een stok boven het kampvuur.  

 

 

---------------------Juni--------------------- 

Let op: parkeren in Veghel

Aan het HeiligHartplein Veghel werden wij, Ergotherapiepraktijk De Oplossing, verrast met dit bord, dus houdt de komende 2 weken rekening met extra reistijd ivm langere looptijd vanaf een parkeermogelijkheid. 

Je kunt onder andere parkeren bij de Jumbo Foodmarkt en probeer wanneer mogelijk met de fiets te komen.

 

 

AVG Privacy Wet

Vanaf 25 mei 2018 is de nieuwe privacy wet AVG van kracht. Wij hebben er als praktijk hard aangewerkt om AVG-proof te zijn. 
Onder het kopje De Oplossing - Wet AVG kunt u hierover mee lezen.  

 

---------------------Februari--------------------- 

 Personeelsfeest!

 

Zaterdag 24 februari een gezellig personeelsfeest gehad,
overdag met het team en 's avonds met partners!

Samen met het personeel creatief bezig zijn voor nieuwe en frisse
ideeën voor ons en voor alle kinderen. Gezellig een middagje
tekenen met z'n alle!

Leuk om op deze manier samen bezig te zijn, het was gezellig!

 

 

 

 

 

 

Nieuwe locatie: De Komeet

Vanaf maandag 19 februari is onze praktijk dubbel uitgebreid.

Lisa Boeijen, een bekend gezicht binnen onze praktijk, heeft haar werkzaamheden uitgebreid en zal 2 dagen extra komen werken binnen De Oplossing als ergotherapeut.

Daarnaast hebben wij een nieuwe locatie geopend binnen De Komeet, een KindCentrum waar BS De Blinkerd gevestigd is, maar ook De Martinus van Beekschool van Kentalis, Peuterspeelzaal, Buitenschoolse opvang en een groep van UniK.
Wij kijken uit naar een fijne samenwerking binnen De Komeet met alle werknemers, als groepsbegeleiders, Intern Begeleiders, leerkrachten, andere therapeuten en natuurlijk de ouders en hun kinderen.

Wij hebben er zin in om de kinderen binnen De Komeet, met een hulpvraag of een achterstand in de ontwikkeling, te ondersteunen tijdens het verbeteren van voorschoolse vaardigheden, motoriek, planmatig werken, concentratie en nog veel meer.
Natuurlijk zijn ook ouders en hun kinderen die niet verbonden zijn aan De Komeet welkom op deze locatie van onze praktijk. We willen er voor iedereen zijn!

Wij zullen maandag, woensdag en vrijdag aanwezig zijn binnen De Komeet, waarbij Lisa Boeijen het vast gezicht is. Op onze website stelt zij zich verder voor.

Wij zijn trots op deze uitbreiding van de praktijk, wat een mooie ontwikkeling is om nog beter bereikbaar te zijn voor iedereen die ons nodig heeft!

 

Wij willen graag het beste in ieder kind naar boven halen, waar ieder probleem een uitdaging is!

Met vriendelijke groet, 
Team Ergotherapiepraktijk de Oplossing 

 

 

Nieuwe cursus!

Beste Ouders,

In onderstaande link vinden jullie meer informatie over onze nieuwe cursus! Benieuwd wat de cursus inhoudt? Klik dan snel door via onderstaande link:

http://ergotherapiedeoplossing.nl/index.php/creatief-oke

Groetjes namens het hele team van Ergotherapiepraktijk de Oplossing

 

 

 

 

 

 Carnaval

Hallo allemaal,

We zijn alweer een aantal weken aan het werk in 2018 en dat betekent dat de eerste vakantie er alweer aankomt: CARNAVAL!! 
Een tijd om met familie en vrienden een leuk feestje te vieren. Of om samen met je familie op vakantie te gaan, skivakantie? 

Om ons voor te bereiden op carnaval is het leuk om thuis te gaan knutselen. Het huis of jezelf versieren met zelfgemaakte knutselwerkjes. Hieronder een aantal voorbeelden die je kunt maken.

 

Veel knutselplezier en alvast een fijne carnavalsvakantie gewenst!

Groeten van het hele team van Ergotherapiepraktijk De Oplossing.

 

 

  

---------------------Januari--------------------- 

 

 

---------------------2018--------------------- 

Welkom allemaal in het nieuwe jaar. Dat 2018 een mooi jaar mag worden, waarbij we kunnen genieten van vele passende puzzelstukjes.

Het jaar 2017 hebben we geëvalueerd en het jaarplan voor 2018 is gevormd. We hopen dat de praktijk in 2018 de kwaliteit nog breder kan gaan uitdragen door samen met andere disciplines samen te werken en elkaar te versterken!

 

Groetjes namens het hele team van Ergotherapiepraktijk de Oplossing