Hallo! Ik wil me graag aan jullie voorstellen. Mijn naam is Nicole Reintjes - van Asseldonk.
Ik ben geboren in Sint-Oedenrode en woon sinds 2009 in Uden.
Ik ben getrouwd met Maikel en inmiddels zijn we trotse ouders van Evi (2014) en Cas (2017).

Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin. Ik ga graag naar het theater, bioscoop en festivals. Daarnaast speel ik volleybal. Ook geniet ik ervan om met vrienden een drankje of een spelletje te doen.

De opleiding Ergotherapie heb ik in 2006 succesvol afgerond aan Hogeschool Zuyd te Heerlen. Hierna heb ik gewerkt in verschillende verpleeghuizen omdat het eenvoudiger was om hier een baan in te vinden, maar mijn hart ligt bij het werken met kinderen. Ik hou van de spontaniteit en eerlijkheid van kinderen! Aangezien de vaste banen hiervoor niet voor het oprapen lagen heb ik veel werkervaring met kinderen en/of gehandicapten mogen opdoen door verschillende zwangerschaps- en vervangingen. Ik heb o.a. gewerkt bij revalidatiecentrum Tolbrug in Den Bosch, revalidatiecentrum Leijpark in Tilburg, Stichting Amarant in Tilburg, Kentalis Talent in Vught, ZMLK-School “De Kom” in Druten en SWZ Zonhove in Son en Breugel.
De afgelopen 6,5 jaar heb ik met veel plezier gewerkt bij Combinatie Jeugdzorg op verschillende MKD’s in regio Eindhoven. Hier werkte ik voornamelijk met kinderen tussen 2 en 7 jaar met ASS, ADHD en/of gedragsproblemen.

Nu kwam de kans voorbij om aan de slag te gaan bij De Oplossing. Ik heb er erg veel zin om hier in mei 2017 te gaan beginnen!