Ik ben Lindy Wittenberg en sinds 5 augustus 2013 werkzaam als ergotherapeut Lindy Wittenbergbij Ergotherapiepraktijk De Oplossing.

Ik ben in 2013 begonnen in de praktijk met een stage. Ik heb deze stage met veel plezier gelopen en ben erg blij dat deze periode destijds een vervolg heeft gekregen. Inmiddels werk ik alweer ruim 3,5 jaar met veel plezier in de
praktijk en heb ik diverse scholingen gevolgd. Naast de specialisatie in de sensorische informatieverwerking heb ik de schoolAMPS cursus succesvol afgerond.
De schoolAMPS is observatie-instrument waarmee de proces en motorische vaardigheden van kinderen in de klassensituatie in kaart gebracht kunnen worden. Beide scholingen passen erg goed bij mij en ik ben blij dat ik het geleerde nog steeds iedere dag toe kan passen!

Mijn enthousiasme om met kinderen te werken is de afgelopen jaren steeds meer gegroeid. Gedurende de opleiding ergotherapie ben ik verschillende
keren met kinderen in contact gekomen. In het eerste jaar heb ik een oriënterende stage bij een vrijgevestigde (kinder)ergotherapiepraktijk gelopen. Vervolgens heb ik het blok kinderen en de minor kind en omgeving gevolgd, waarin ik met kinderen aan de slag mocht. Dit was voor mij een geweldige ervaring en gaf mij de bevestiging dat ik met kinderen wilde werken. Ik hou van nieuwe uitdagingen en de creativiteit die komt kijken bij het werken met kinderen.
Naast de stage bij ergotherapiepraktijk De oplossing heb ik stage gelopen op de revalidatieafdeling van een verzorging-verpleeghuis in Veghel. Dit was een leerzame tijd, waarin ik vooral het contact met de cliënten als positief heb ervaren. Toch werd mij opnieuw duidelijk dat ik mezelf wilde richten op het werken met kinderen. 

Op het moment woon ik samen met mijn vriend in Reek. In mijn vrije tijd ben ik oppas van verschillende kinderen in de leeftijdscategorieën 0-12 jaar, vind ik het leuk om een boek/ tijdschrift te lezen, buiten te zijn en leuke dingen te doen/ uitstapjes te maken met vrienden en vriendinnen.

Deze baan is voor mij een mooie uitdaging, biedt mij de mogelijkheid om mezelf verder te ontwikkelen als ergotherapeut en zal mij ongetwijfeld fantastische ervaringen blijven opleveren!