Ik ben Linda van der Heijden en sinds 5 september 2011 ben ik werkzaam bij Ergotherapiepraktijk De Oplossing. Linda vd Heijden

Voordat ik aan de opleiding Ergotherapie begon  wist ik al dat ik met kinderen wilde gaan werken.
Na de middelbare school heb ik de opleiding SPW onderwijsassistent gevolgd op ROC de Leijgraaf in Oss. Deze opleiding heb ik in 2007 succesvol afgerond waarna ik gekozen heb om de opleiding Ergotherapie te gaan volgen.
Tijdens de opleiding Ergotherapie heb ik dan ook verdieping kunnen vinden door het volgen van een minor op het gebied van kinderen. Daarnaast heb ik stage gelopen bij Atlas Revalidatie Techniek in Ravenstein. Zij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en adviseren van hulpmiddelen voor kinderen.
Mijn 2de stage was bij Femke en Vicky die toen nog volop bezig waren met het opzetten van Ergotherapiepraktijk De Oplossing. Vanaf 1 oktober 2010 is de praktijk geopend en ben ik mee gaan draaien in de praktijk. Tijdens mijn stage hier heb ik veel geleerd over Sensorische Informatieverwerking en hoe ergotherapie hiervoor ingezet kan worden. Daarnaast heb ik kunnen zien hoe het is om een eigen praktijk te beginnen en wat hier allemaal bij komt kijken.
Na mijn afstuderen ben ik gestart als werknemer bij Ergotherapiepraktijk De Oplossing.

Naast het werken als ergotherapeut heb ik in het najaar van 2011 de SPD module bij ‘Anders kijken naar Kinderen’ gevolgd om me te specialiseren in de Sensorische Informatieverwerking. Hier heb ik ontzettend veel geleerd. Een echte meerwaarde om te volgen!
In het voorjaar van 2013 heb ik een schrijfcursus gevolgd waar ik me verdiept heb in kinderen en schrijfproblemen.
Daarnaast volg ik verschillende studiedagen en hebben we in de praktijk een studiedag gevolgd bij ‘Ik leer anders’ waar ik geleerd heb om kinderen te ondersteunen die een voorkeur hebben om in beelden te denken. Een waardevolle en leerzame dag!

In mijn vrije tijd ben ik al verschillende jaren met veel plezier leiding bij scouting Berghem.
Met vrienden en vriendinnen neem ik deel aan een actieve carnavalsgroep waar we samen deelnemen aan verschillende dorpsactiviteiten. Daarnaast ga ik sporten in de sportschool of hardlopen in bossen.
Samen met Martijn houden we van  samen koken of te gaan uiteten.  Ik ga graag op vakantie en als het mooi weer is trek ik er graag een dagje op uit!

Ergotherapie De Oplossing biedt mij veel uitdaging en ik werk hier met veel plezier!