Hallo,

Ik ben Bart van den Berk, woon in Oss en in maart kom ik werken binnen Ergotherapiepraktijk de Oplossing. 

In 2008 ben ik gestart met mijn studie aan het CIOS te Arnhem. Tijdens deze opleiding heb ik veel gewerkt met kinderen op het gebied van Sport en Bewegen. Wat ik toen al erg leuk vond!  In 2012 ben ik hier afgestudeerd en dit was ook het moment dat ik ben gestart met de opleiding Ergotherapie. Ik heb de opleiding tot ergotherapeut gevolgd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tijdens de opleiding tot ergotherapeut heb ik stage gelopen binnen de kinderafdeling van RMC Groot Klimmendaal te Arnhem. Hiervan werd ik enthousiast dat ik toen al wist dat ik graag met kinderen wilde werken na mijn afstuderen. Tijdens mijn opleiding heb ik gekeken of ik mijn ervaring vanuit het CIOS kon koppelen aan het beroep van Ergotherapeut. En dit is gelukt! Ik heb de specialisatie motorisch remedial teaching gevolgd tijdens deze specialisatie heb ik stage gelopen binnen basisschool de Teugelaar te Oss. 

In 2016 ben ik afgestudeerd als Ergotherapeut. Hierna ben ik als kinderergotherapeut gaan werken bij de Sint Maartenskliniek te Nijmegen. Ik werkte daar op de afdeling Peuterrevalidatie. Hier heb ik een hele leuke tijd gehad en veel geleerd op het gebied van werken als Ergotherapeut bij Peuters!  

Verder heb ik twee grote hobby's; Basketballen en drummen. Ook heb een aantal jaren basketbal training gegeven aan kinderen.  Dit heeft mij veel geholpen in de basis van het werken met kinderen. 

Na mijn werkzaamheden binnen de Sint Maartenskliniek heb ik de mogelijkheid gekregen om bij Ergotherapiepraktijk “de oplossing” te komen werken. Deze kans kon ik natuurlijk niet voorbij laten gaan! Werken met kinderen geeft mij veel energie en het is mijn passie om hen te zien ontwikkelen. Ik vind het namelijk heel leuk om te zien hoe snel kinderen zich kunnen ontwikkelen wanneer zij daarbij begeleiding en ondersteuning krijgen. Kortom: ik heb heel veel zin om te komen werken voor de Oplossing!

Tot ziens!!