Hallo, mijn naam is Lisa Boeijen. Ik ben 23 jaar oud en kom uit Lithoijen, dorpje vlak bij Oss.

In augustus 2016 ben ik als ergotherapeut afgestuurd aan de HAN in Nijmegen. Ik heb de opleiding als leuk ervaren en wil graag mijn kennis nu toepassen in de praktijk. Ik heb de minor Kind en Omgeving gevolgd en heb met kleuters in Curaçao gewerkt. Deze mooie ervaringen hebben mijn interesse in kinderen bevestigd om daar nu ook mee aan de slag te gaan.

Ik ben in de praktijk gestart als assistent ergotherapeut om de eerste ervaringen op te doen in het werkveld. Na hier ruim een jaar heb gewerkt, ga ik mijn werkzaamheden uitbreiden. Ik kom 2 dagen extra te werken als kinder ergotherapeut! Een nieuwe en mooie stap in mijn carrière! 

Ik vind het mooi om te zien hoe deze praktijk zich zo al heeft uitgebreid en goede kwaliteit levert. Hier wil ik graag mijn steentje aan bij dragen.

Verder sport ik veel in mijn vrije tijd, voetballen, en hou ik er van om gezellige dingen met vrienden en familie te doen.

Ik werk met veel plezier in de praktijk en kijk er naar uit om mijn taken binnen Ergotherapiepraktijk De Oplossing te gaan uitbreiden!

 

Groetjes Lisa