14 jaar De Oplossing

1 oktober 2010 – 1 oktober 2024

Vandaag bestaat de praktijk 14 jaar, een mooie mijlpaal om bij stil te staan en samen te vieren op wat we als team hebben bereikt.
Een kaartje met iets lekkers, felicitaties aan elkaar en laten weten dat we trots zijn op elkaar en ons mooie werk!

Trots hoe we al 14 jaar kinderen en hun systeem begeleiden, coachen en behandelen rondom hun hulpvraag en doelen. Met passie en inzet staan we iedere dag klaar om het beste in ieder kind naar boven te halen! Die missie hebben we als praktijk en daar horen pieken en dalen bij. Er komen succesverhalen voorbij, fijne en mooie gezinnen, toffe samenwerking met collega paramedici en scholen, ideeën en dromen. Momenten dat het veel vraagt om alle ballen in een praktijk hoog te houden, vol uitdagingen zorgen altijd voor mooie nieuwe inzichten.
Altijd kijken we samen vooruit, waarbij de hulpvragen en hun systeem in 14 jaar steeds complexer worden en nog meer een goede afstemming en samenwerking vragen. We zijn betrokken, ontwikkelen, leren en creëren, waarbij het kind altijd voorop staat.

Zo willen we de komende jaar doorgaan, er zijn voor de kinderen en hun systeem met hun hulpvraag, waarbij we samen opzoek gaan naar de beste oplossing!
Ik wil iedereen bedanken voor het vertrouwen in de praktijk, onze kennis en de kwaliteit die wij leveren.
Op naar een mooie toekomst!

contact

Vragen? stuur ons gerust een bericht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Stuur ons dan gerust een email of neem contact op via het formulier.

info@ergotherapiedeoplossing.nl 0413 712 012
Aanmelden? Zo gebeurt!

Uw kind aanmelden voor ergotherapie?

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×