Kinderboekenweek 2024

De Kinderboekenweek van 2024 gaat van start met het thema: Lekker Eigenwijs. Karakters met een geheel eigen willetje worden tijdens deze Kinderboekenweek speciaal in het zonnetje gezet. Kinderboeken zitten namelijk vol met sterke personages die laten zien hoe leuk het eigenlijk is om lekker te doen wat je zelf wilt. De Kinderboekenweek is de grootste leesbevorderingscampagne voor kinderen in Nederland en heeft als doel zoveel mogelijk kinderen enthousiast te maken om boeken te lezen.

Wij van Ergotherapie De Oplossing zijn benieuwd hoe jij deze leuke week gaat vieren? Denk eens aan lezen op een ‘gekke’ plek, waar wil jij graag je boek lezen? Ga je zitten, staan of er bij liggen, wie weet ontdek jij favoriete houding en een leuke plek om te lezen of om voorgelezen te worden. Om kennis te maken met nieuwe boeken is er de mogelijkheid om lid te worden van de bibliotheek in je stad of dorp en er zijn mogelijkheden om boeken mee te nemen uit het kinderzwerfboek station. Je neemt het boek mee naar huis en als je het uit hebt, laat je het weer verder zwerven. Je vindt deze bij ons op de praktijk in de wachtkamer, ga maar eens kijken! We wensen jullie een heel leuke en eigenwijze Kinderboekenweek toe waarin je kans krijgt nieuwe personages te ontdekken en te leren kennen.

contact

Vragen? stuur ons gerust een bericht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Stuur ons dan gerust een email of neem contact op via het formulier.

info@ergotherapiedeoplossing.nl 0413 712 012
Aanmelden? Zo gebeurt!

Uw kind aanmelden voor ergotherapie?

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×