Onze samenwerkingsrelaties

Wij zijn erg trots op de verschillende samenwerkingsverbanden die wij hebben opgebouwd en onderhouden!
Wij streven ernaar om goede kwaliteit te leveren, wat mede door de verschillende samenwerkingsverbanden ondersteund en verstevigd wordt.

Wij investeren graag in nieuwe samenwerkingsverbanden, maar ook het onderhouden van bestaande samenwerkingsverbanden vinden wij heel belangrijk. Juist door samen te werken sta je sterker, wordt je werk leuker en lever je meer en betere kwaliteit!

Hieronder vind je een overzicht van de verschillende partijen met wie wij vaste samenwerkingsverbanden hebben en veel samenwerken. Daarnaast zijn er nog verschillende partijen met wie wij in een lagere frequentie overleg hebben en samenwerken.

Wij werken met alle scholen samen, daar scholen een belangrijke plek in het cliëntsysteem van een kind innemen. Wij doen dit middels het uitwisselen van vragenlijsten, mailcontact en het doen van schoolbezoeken.
Daarnaast zijn er enkele scholen met wie wij een kind-overstijgende samenwerking hebben, deze vindt u hieronder.

Als er partijen zijn die interesse hebben in een samenwerking met ons, dan kunnen ze altijd via de website een bericht achterlaten of een mail sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij hebben vertrouwen in een fijne en goede samenwerking,
want SAMEN sta je sterk en kun je meer!

 


Multidisciplinaire samenwerkingsverbanden


 

 

Samenwerkingsverbanden met paramedici

 

 

      

 

Samenwerkingsverbanden met scholen

       

 

Samenwerkingsverbanden rondom kwaliteit