---------------------Februari--------------------- 

 Personeelsfeest!

 

Zaterdag 24 februari een gezellig personeelsfeest gehad,
overdag met het team en 's avonds met partners!

Samen met het personeel creatief bezig zijn voor nieuwe en frisse
ideeën voor ons en voor alle kinderen. Gezellig een middagje
tekenen met z'n alle!

Leuk om op deze manier samen bezig te zijn, het was gezellig!

 

 

 

 

 

 

Nieuwe locatie: De Komeet

Vanaf maandag 19 februari is onze praktijk dubbel uitgebreid.

Lisa Boeijen, een bekend gezicht binnen onze praktijk, heeft haar werkzaamheden uitgebreid en zal 2 dagen extra komen werken binnen De Oplossing als ergotherapeut.

Daarnaast hebben wij een nieuwe locatie geopend binnen De Komeet, een KindCentrum waar BS De Blinkerd gevestigd is, maar ook De Martinus van Beekschool van Kentalis, Peuterspeelzaal, Buitenschoolse opvang en een groep van UniK.
Wij kijken uit naar een fijne samenwerking binnen De Komeet met alle werknemers, als groepsbegeleiders, Intern Begeleiders, leerkrachten, andere therapeuten en natuurlijk de ouders en hun kinderen.

Wij hebben er zin in om de kinderen binnen De Komeet, met een hulpvraag of een achterstand in de ontwikkeling, te ondersteunen tijdens het verbeteren van voorschoolse vaardigheden, motoriek, planmatig werken, concentratie en nog veel meer.
Natuurlijk zijn ook ouders en hun kinderen die niet verbonden zijn aan De Komeet welkom op deze locatie van onze praktijk. We willen er voor iedereen zijn!

Wij zullen maandag, woensdag en vrijdag aanwezig zijn binnen De Komeet, waarbij Lisa Boeijen het vast gezicht is. Op onze website stelt zij zich verder voor.

Wij zijn trots op deze uitbreiding van de praktijk, wat een mooie ontwikkeling is om nog beter bereikbaar te zijn voor iedereen die ons nodig heeft!

 

Wij willen graag het beste in ieder kind naar boven halen, waar ieder probleem een uitdaging is!

Met vriendelijke groet, 
Team Ergotherapiepraktijk de Oplossing 

 

 

Nieuwe cursus!

Beste Ouders,

In onderstaande link vinden jullie meer informatie over onze nieuwe cursus! Benieuwd wat de cursus inhoudt? Klik dan snel door via onderstaande link:

http://ergotherapiedeoplossing.nl/index.php/creatief-oke

Groetjes namens het hele team van Ergotherapiepraktijk de Oplossing

 

 

 

 

 

 Carnaval

Hallo allemaal,

We zijn alweer een aantal weken aan het werk in 2018 en dat betekent dat de eerste vakantie er alweer aankomt: CARNAVAL!! 
Een tijd om met familie en vrienden een leuk feestje te vieren. Of om samen met je familie op vakantie te gaan, skivakantie? 

Om ons voor te bereiden op carnaval is het leuk om thuis te gaan knutselen. Het huis of jezelf versieren met zelfgemaakte knutselwerkjes. Hieronder een aantal voorbeelden die je kunt maken.

 

Veel knutselplezier en alvast een fijne carnavalsvakantie gewenst!

Groeten van het hele team van Ergotherapiepraktijk De Oplossing.

 

 

  

---------------------Januari--------------------- 

 

 

---------------------2018--------------------- 

Welkom allemaal in het nieuwe jaar. Dat 2018 een mooi jaar mag worden, waarbij we kunnen genieten van vele passende puzzelstukjes.

Het jaar 2017 hebben we geëvalueerd en het jaarplan voor 2018 is gevormd. We hopen dat de praktijk in 2018 de kwaliteit nog breder kan gaan uitdragen door samen met andere disciplines samen te werken en elkaar te versterken!

 

Groetjes namens het hele team van Ergotherapiepraktijk de Oplossing